вівторок, 25 лютого 2014 р.

Дитяча  ФК «Олика»  на львівському турнірі з  міні-футболу

22 лютого повернулася зі Львова до Олики дитяча футбольна команда селища. Разом зі своїм тренером Олегом Шахраюком гравці команди Кіпруха Максим (капітан), Ганіч Юрій, Ларін Арсен, Гомоюнов Артем, Прокопець Богдан, Чернюк Микола, Гламазда Станіслав, Ткач Артем, Синюк Олександр,Ткачук Вадим, Гринюк Ілля та Кутецький Павло брали участь у  VI Всеукраїнському  дитячо-юнацькому  турнірі з  міні-футболу «Галицька зима – 2014».
Серед  16 команд із 6 областей України наші  футболісти вибороли 4 місце. За три дні турніру  вони провели 5 ігор:
В групі  «А»:
 19 лютого:       ФК «Олика» - « Поділля-Б» (Хмельницький) – 6:0
 20 лютого:       ФК «Олика» - ФК «Львів» - 2:0
                         ФК «Олика» - «Галичина» (Львів) – 1:1
  21 лютого:     Півфінал:   ФК «Олика»- «Ніка» (Ів.-Франківськ) – 1:5
                              Матч за  3-4 місце:
                       ФК «Олика» - «Прикарпаття» (Ів.-Франківськ) – 1:2
Кращим гравцем команди  на цьому турнірі став Ткач Артем, а кращим воротарем - Кутецький Павло.
Радості хлопчаків немає меж. Це і нові враження, і нові перемоги, нові знайомства   і нові друзі. А головне - заявка   про, раніше невідомий ніде, ФК «Олика» із Волині, зацікавленість відомих тренерів інших команд стосовно нашої команди.
Зважаючи на  напружену ситуацію в Україні, а особливо у Львові, хлопчаків супроводжували батьки: Гринюк Олександр, Ткачук Сергій, Ларін Борис. Вони підтримали команду морально й фінансово. Дякуємо їм за це. Слова вдячності кажемо за чималу фінансову підтримку Олицькому  селищному голові  Олені Кашевській, яка  виділила  кошти на  подання заявки та проїзд хлопців та перевізнику Володимиру Шелепі.
Футболісти  щиро вдячні вихованцю Ківерцівської ДЮСШ Черняку  Миколі за участь  у турнірі команди ФК «Олика».
 Напередодні  останньої гри хлопчаки довідалися про смерть воротаря  команди  дорослих   ФК «Олика»  Тарасюка Івана, який відстоював   незалежність і волю України на Майдані у Києві. Свої здобутки у цьому турнірі  команда присвятила  його світлій пам'яті. Після повернення, 22 лютого, всі разом  відвідали могилу Героя на місцевому  кладовищі, поклали квіти до її підніжжя. 
Фото можна переглянути ТУТ.

Тетяна СЕРЕДА.

3 коментарі:

  1. Молодці Олика!тренеру вилике дякую що піклуеться футболом і в загалі спортом на належному рівні.і одразу питання до нашого голови федерації і директора ківерцівської "спортшколи"-А коли в нас буде гідний тренер і не один в нас місто трохі більше за Олику?чи можливо Люпа буде мати статус, як судді-довічного тренера всіх ківерцівських поколінь(нічого особистого проти Люпи Вітора Богдановича я не маю)а то я вже непамятаю коли в нас був фаховий тренер.

    ВідповістиВидалити
  2. Хочу щиро подякувати Олегу Шахраюку та всій команді ФК "Олика" за можливість участі мого сина взяти участь в такому турнірі. Бажаю ФК "Олика" перемог в майбутніх турнірах, а головне, щоб всі гравці були здорові та оминали їх травми, тренеру наснаги та бажання, за такими як Ви майбутнє нашого футболу. Окрема подяка Олицькій селищній раді. Також хочу подякувати тренеру В.Люпі та директору ЛЮСШ м.Ківерці О.Левчуку. Чернюк М.М.

    ВідповістиВидалити
  3. Аноніму....Хорошим тренером був Войтович...Всі його вихованці грають у футбол за "Колос" і кращі команди Волинської області....Тоді діти грали в дитячому чемпіонаті України і т.д. Такого фахівця нам не вистачає... шкода... А в ДЮСШ не один Люпа, а є ще Косинський В., о це точно жах а не тренер..Він же нічого не вміє....з таким тренером ми будемо ще довго в ж.пі....і не побачимо гарних вихованців.... Потрібні зміни....

    ВідповістиВидалити