понеділок, 23 червня 2014 р.

3XL Cup. У «Волинському центнері» луцько-ківерцівські «Зубри», серед яких ківерчани Олег Біднюк, Володимир Оришкевич, Олександр Покалюк та Назар Гасимов змінили бронзу на золото

 Другий в історії волинського футзалу турнір серед спортсменів вагою 100 кг і більше  з символічною назвою «Волинський центнер» цього річ зібрав п'ять колективів, які представляли міста Луцьк, Ковель, Черкаси та селище Володимирівка. Протягом двох днів кремезні чоловіки в одноколовому турнірі визначали імена чемпіонів, призерів та номінантів першості.

У суботу 21 червня лідерство у перегонах захопили стокілограмові футзалісти з клубу «Зубри», котрі минулого року в дебютному турнірі фінішували на третій позиції. Підопічні Юрія Гаврилюка, якого футзальна громадськість знає як президента клубу «Метеор», вже у стартовому поєдинку з черкаським «Рувер Груп» продемонстрували налаштованість на перемогу. Впевнена перемога 5:1 над майбутніми віце-чемпіонами з огляду на турнірну стратегію стала справжнім фундаментом загального успіху. Три очки після мінімальної перемоги в луцькому дербі над «ПАККО» 2:1 дозволили «Зубрам» стати фаворитом номер один. Решта суперників не залишилась без очкових втрат. Ковельський «Автомобіліст» в матчі-відкритті переграв амбітну «Володимирівку 3XL» 4:2 та пізніше розписав бойову нічию з «Рувер Груп» - 4:4. Протистояння «ПАККО» та «Володимирівки 3XL» закінчилось мінімальною перевагою лучан.
Наступного дня в неділю 22 червня розгорнулася ще більш напружена боротьба. Луцький «ПАККО» з рахунком 5:3 переграв ковельчан, а «Рувер Груп» забив два «сухі» м'ячі у ворота важковаговиків з Володимир-Волинського району. Після того, як «Зубри» крупно виграли в «Автомобіліста» 12:4 та достроково оформили чемпіонство, стало зрозумілим, що за срібло та бронзу поборються луцький «ПАККО» та «Рувер Груп» з Черкас. Цікаве на напружене протистояння закінчилося перемогою гостей, які на два голи жовто-зелених відповіли п'ятьма влучними пострілами. В завершальному матчі «Волинського центнеру» переможці турніру «Зубри» внічию 3:3 зіграли з «Володимирівкою 3XL» і де-юре оформили чемпіонство.
На церемонії нагородження номінантами та володарями призів від торгових марок «Дядя Піцца» та «Хмільна бочка» стали найважчий гравець турніру Михайло Панасюк з «ПАКО» та кращий гравець чемпіонату Віталій Косун з черкаського «Рувер Груп».  В номінації «Найважча команда» п'ятірка гравців луцького «ПАККО» з легкістю побила рекорд річної давнини у виконанні «Зубрів», які потягнули на 564 кілограми, та підняли планку до позначки в 608,5 кг. Цей показник не завадив команді торгової мережі здобути бронзові нагороди турніру. Дебютанти змагань з клубу «Рувер Груп» не тільки розширили географію турніру, але й познайомили місцевих вболівальників та спортсменів з черкаською школою футзалу. Ну, а луцькі «Зубри» змогли зробити якісний крок вперед та змінити бронзу на золото і отримати чемпіонську салатницю до клубної скарбнички.
Сподіваємось, що наступного року географія турніру «Волинський центнер» ще збільшиться і дозволить вивести змагання на всеукраїнський рівень. У співпраці з АФЛУ це цілком реальний проект.
Результати матчів:
21 червня (субота)
Автомобіліст - Володимирівка 3XL - 4:2
Рувер Груп - Зубри - 1:5
ПАККО - Володимирівка 3XL - 3:2
Автомобіліст - Рувер Груп - 4:4
ПАККО - Зубри - 1:2

22 червня (неділя)
ПАККО - Автомобіліст - 5:3
Володимирівка 3XL - Рувер Груп - 0:2
Зубри - Автомобіліст - 12:4
ПАККО - Рувер Груп - 2:5
Зубри - Володимирівка 3XL - 3:3


Підсумкова турнірна таблиця


Команди
в
н
п
м
о
1 «Зубри» Луцьк
3
1
0
22 - 9
10
2 «Рувер Груп» Черкаси
2
1
1
12 - 11
7
3 « ПАККО» Луцьк
2
0
2
11 - 12
6
4 «Автомобіліст» Ковель
1
1
2
15 - 23
4
5 «Володимирівка 3XL»
0
1
3
7 - 12
1

Джерело: http://www.amfv.com.ua

 

Немає коментарів:

Дописати коментар