пʼятницю, 7 листопада 2014 р.

Друга, перша - починаємо

Завтра 8 листопада матчем між командами Вопак-ПАККО - ВОДТРК візьме старт 7-й офіційний чемпіонат Волинської області з футзалу, який одночасно є відбірним етапом чемпіонату України серед аматорів. В четвер вечором в арт-кафе «Стоп Кадр» відбулася процедура жеребкування команд, котрих у нинішньому сезоні 57 (на одну більше, ніж минулого року) у чотирьох лігах та 1/16-ї кубку Волині.

Волею жеребу команди Другої ліги, як і в сезоні 2013/2014, були розподілені по трьом кольоровим дивізіонам. До «Білого» дивізіону потрапили: «Метеор» Луцьк, «АДФК» Ківерці, «Наш Край» Луцьк, «Вопак-ПАККО» Луцьк, «РомСтал» Луцьк, «Нова лінія» Луцьк, «ВОДТРК» Луцьк, «Камазік-2» Острожець, ФК «Нововолинськ». В «Жовтому» дивізіоні за призові місця поборються: «Надія-2» Хорів, «Автомобіліст» Олеськ, «Бренич» Луцьк, «Ласка-3» Боратин, «Вікторія-Камазік» Млинів, «Колос-2» Ківерці, «Штурм-гімназія№4» Луцьк, «Титан» Жидичин, «ПроДо-2» Лище. А в дивізіоні «Червоному» у боротьбі за комплект нагород зійдуться: «Прип'ять» Любешов, ФК «Гірка Полонка-ЛНТУ», «Фіміам» Луцьк, СК «Блудів», «Хадеа», «Каіс-ДЮСШ-2» Луцьк, «Теремно-Хліб» Луцьк, «Агромат» Луцьк та АФК «Зимне».


В Першій лізі у сезоні 2014/2015 за чемпіонство боротимуться: «Олімп» Луцьк, ФК «Олика», «Волиньагротех-2» Луцьк, «Луцьктепло», «Модерн-Експо» Луцьк, «Ласка-2» Боратин, «ДжеРост» Луцьк, «БрендГруп» Луцьк, «ПроДо» Лище, ФК «Славія» Луцьк, «Опера» Луцьк та «Стелла» Луцьк.

Дванадцять команд, що представлятимуть Вищу лігу Волині, візьмуть старт за тиждень. Серед претендентів на перемогу: «Камаз-Агро» Острожець, «Колос» Ківерці, «Вотранс-2» Луцьк, ФК «Магніт» Луцьк, «ЛСТМ» Луцьк, ФК «Мар'янівка», «ПАККО» Луцьк, «Атлетик» Луцьк, «Динамо» Луцьк, «Торпедо» Луцьк, «Ніко Ветеран-Лучеськ» Луцьк та «Мідас-Трейд» з обласного центру.

Також за тиждень в сьомий раз розпочнеться боротьба за титул чемпіона Волині у Суперлізі та можливість захищати честь області у всеукраїнському фіналі. Шість кращих колективів краю у суботу 15 листопада матчами першого туру розпочнуть двоколовий турнір. У стартовому турі рівненський «Комфорт-Сервіс» зіграє з горохівським клубом «Кураж», «Волиньагротех» з Луцька поміряється силами з ковельським «Апперкотом», а діючий чемпіон хорівська «Надія» зійдеться у двобої з луцьким «Вотрансом».

З нетерпінням футзальна громада чекала результатів жеребкування першого етапу розіграшу Кубку Волині. З легкої руки дівчини Світлани пари команд в 1/16-й кубкових перегонів виглядають наступним чином:
ФК Олика - Вотранс
ДжеРост - Стелла
ПроДо - Кураж
Атлетик - Вотранс-2
Модерн-Експо - Надія
ФК Славія - Колос
Ніко Ветеран-Лучеськ - Торпедо
Опера - ПАККО
Мідас-Трейд - Мар'янівка
Ласка-2 - ЛСТМ
Динамо - Магніт
Олімп - Луцьктепло
Надія-2 - Волиньагротех
Апперкот - Комфорт-Сервіс
Автомобіліст - БрендГруп
Камаз-Агро - Волиньагротех-2

Після процедури жеребкування представники комітету з проведення змагань АМФВ нагадали представникам команд основні вимоги щодо організації змагального процесу, а діючий арбітр Роман Матвіюк ознайомив присутніх з нововведеннями у Правилах гри в футзал та дав відповіді на технічні запитання.

В суботу та неділю 8-9 листопада відбудуться практично всі матчі 1-го туру в Другій та Першій лігах. Лише поєдинки першолігових ФК «Олика» і «Опера» та «Наш Край» - «Камазік2» будуть зіграні пізніше у зв'язку із участю олицької команди у фіналі призерів обласних змагань з футболу та участю острожецьких юнаків у фіналі «Сільських ігор».


Календар ігор :
8 листопада (субота)
Друга ліга
1-й тур

10.00   Вопак-ПАККО - ВОДТРК 
10.55   СК Блудів - Теремно-Хліб
11.50   Ласка-3 - Штурм-гімназія №4
12.45   Бренич - Титан
13.40   АДФК - ФК Нововолинськ
14.35   Фіміам - Агромат 
Перша ліга
1-й тур

15.30   Волиньагротех-2 - ФК Славія 
16.25   Олімп - Стелла
17.20   Луцьктепло - ПроДо
18.15   Модерн-Експо - Бренд Груп
19.10   Ласка-2 - ДжеРост
9 листопада (неділя)
Друга ліга
1-й тур

13.00  Автомобіліст - ПроДо-2
13.55  Ромстал - Нова лінія 
14.50   Гірка Полонка-ЛНТУ - АФК Зимне
15.45   Хадеа - Каіс-ДЮСШ-2
16.40   Вікторія-Камазік - Колос-2

ДЖЕРЕЛО:  www.amfv.com.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар