вівторок, 25 листопада 2014 р.

Двадцять сім матчів у Луцьку

Саме така кількість поєдинків Чемпіонату Волині запланована на наступні вихідні.

В суботу та неділю 29-30 листопада всій футзальній громаді доведеться добряче попрацювати. На розсуд вболівальників будуть представлені відразу 27 матчів у чотирьох лігах області.


Матчі 3-го туру чемпіонату в Другій лізі займуть ранково-денний час та включать у програму кілька цікавих протистоянь. В «Білому» дивізіоні силами поміряються «Наш Край» та «Метеор». В іншій групі, що зазначена жовтим кольором, очікується «бойок» між лідером дивізіону «Гуртівнею Бренича» та досвідченою «Надією-2». А в дивізіоні «Червоний» запланована битва між лідерами - «Хедеа» - «Агромат».

Свої треті матчі чемпіонату в Першій лізі зіграють дванадцять команд-учасниць. Центральним матчем туру стане протистояння між лідерами - ФК «Олика» та «Стелла». Обидві команди після двох перших турів мають стовідсотковий результат, а тому докладуть максимум зусиль в очному протистоянні аби зберегти одноосібне лідерство. Цікавими для вболівальників мають стати матчі «Луцьктепло» - «Опера», «ДжеРост» - «Бренд Груп», «Модерн-Експо» - ФК «Славія» та «Ласка-2» - «ПроДо», адже суперники в парах практично однакового рівня і передбачити результат досить важко. А ось «Олімпу» в матчі з «Волиньагротехом-2» насправді буде важко створити сенсацію. Друга команда «агротехів» укомплектована серйозними виконавцями і з огляду на турнірне становище втрачати очки не збирається.

Матчі 2-го туру Вищої ліги обласної першості відбудуться і в суботу, і в неділю. Центральним поєдинком слід вважати протистояння лідерів «Камаз-Агро» та «Колос». Хоча матчі «Динамо» - «ЛСТМ», «Торпедо» - ФК «Магніт», «Ніко Ветеран-Лучеськ» - «Вотранс-2» та «Мідас-Трейд» - «ПАККО» цілком можуть вважатися статусними, адже викликають інтерес вболівальників своєю непередбачуваністю. Чемпіонат тільки стартував і передбачити підсумки ігор дуже важко. Окремо слід сказати два слова за матч «Атлетик» - «Мар'янівка». Луцькі «матрацники» в першій грі продемонстрували справжню ігрову наснагу, а «волинські хорвати» дещо розчарували результатом. Проте підлеглі Сергія Магери в будь-якому поєдинку грають лише на перемогу і протистояння колективів, які шукають щастя тільки біля чужих воріт, за визначенням має бути цікавим.

Програму 3-го туру Суперліги в суботу 29 листопада відкриє матч діючого чемпіона «Надії» з Хоріва проти рівненського клубу «Комфорт-Сервіс». Підопічні Віктора Ревка стартували не вдало, двічі випустивши перемогу в власних рук у драматичних закінченнях поєдинків з «Вотрансом» та «Аперкотом». Очковий дефіцит вимагатиме від чемпіона діяти з позиції сили, що на руку супернику, який вміє працювати другим номером. Рівненський колектив в двох стартових іграх продемонстрував навички ефективної контргри, але проти «Волиньагротеху» припустився кількох фатальних помилок.

Лідер чемпіонату «Волиньагротех» прийматиме на майданчику СК «Арена Спорт» горохівський «Кураж», котрий знаходиться у пошуку своєї гри і поки що займає останню сходинку в турнірній таблиці. Але мова про недооцінку суперника з боку підопічних Анатолія Бартощука не йде. Минулих сезонів «агротехи» неодноразово втрачали очки в матчах із суперниками, котрі знаходилися нижче за «агротехів» у щаблі рангів. З огляду на стратегію турнірної боротьби, саме в таких поєдинках слід брати «свої» очки. Проте у горохівчан може бути така ж сама думка. Адаптація з футболу до футзалу відбувається за планом і команда може «стрільнути» вже у суботу.

Центральною грою туру організатори вважають зустріч між «Вотрансом» та «Аперкотом». Станом на сьогоднішній день клуби є сусідами за турнірною таблицею і мріють про чемпіонство не менше за суперників по Суперлізі. Чи вдасться лучанам використати фактор рідних стін вболівальники зможуть взнати ввечері суботи. Цікаве протистояння розпочнеться о 18.20.

Для любителів спортивних прогнозів, які беруть участь у постійно діючому конкурсі футзальних оракулів, ми виносимо на другий тур віртуального змагання десять чергових матчів. Прохання надсилати свої варіанти завчасно (до початку матчів) в рубрику «Коментарі» або на електронну скриньку АМФВ: futsal.volyn@gmail.com


Матчі на конкурс прогнозистів:
Надія - Комфорт-Сервіс
Волиньагротех - Кураж
Вотранс - Аперкот
Динамо - ЛСТМ
Атлетик - Мар'янівка    
Камаз-Агро - Колос
Ніко Ветеран-Лучеськ - Вотранс-2    
Мідас-Трейд - ПАККО        
Торпедо - ФК Магніт
ФК Олика - Стелла



Календар ігор :
29 листопада (субота)
Друга ліга. 3-й тур

09.00   Нова лінія - ВОДТРК
09.55   Ласка-3 - ПроДо-2
10.50   Хадеа - Агромат
11.45   СК Блудів - АФК Зимне
12.40   Гуртівня Бренича - Надія-2
13.35   Фіміам - Прип'ять

Вища ліга. 2-й тур
14.30   Атлетик - Мар'янівка
15.25   Динамо - ЛСТМ

Суперліга. 3-й тур
16.20   Надія - Комфорт-Сервіс
17.20   Волиньагротех - Кураж
18.20   Вотранс - Аперкот

Вища ліга. 2-й тур
19.20   Торпедо - ФК Магніт

Перша ліга. 3-й тур
20.15   Луцьктепло - Опера  
21.10   Волиньагротех-2 - Олімп


30 листопада (неділя)
Друга ліга. 3-й тур
09.00   КАІС+ДЮСШ-2 - Теремно-Хліб
09.55   Наш Край - Метеор
10.50   Ромстал - Камазік-2
11.45   Колос-2 - Штурм-гімназія №4
12.40   Вікторія-Камаз - Титан
13.35   Вопак-ПАККО - ФК Нововолинськ  

Вища ліга. 2-й тур
14.30   Камаз-Агро - Колос
15.25   Ніко Ветеран-Лучеськ - Вотранс-2   
16.20   Мідас-Трейд - ПАККО

Перша ліга. 3-й тур
17.15   Ласка-2 - ПроДо
18.10   Модерн-Експо - ФК Славія   
19.05   ФК Олика - Стелла
20.00   ДжеРост - БрендГруп

Джерело: http://www.amfv.com.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар