середу, 17 грудня 2014 р.

Останні тури перед канікулами

Наступного вік-енду будуть зіграні практично всі матчі чергових турів чемпіонату області в усіх лігах. Лише поєдинки «Хадеа» - «Прип'ять» (матч 5-го туру) та «Ніко Ветран-Лучеськ» (матч 5-го туру) остаточно віншують 2014-ту частину поточного сезону у неділю 28 грудня. І з понеділка 22-го грудня стартує трансферна компанія, про яку можна буде окремо дізнатися в спец матеріалі на сторінках нашого сайту. Футзальні канікули триватимуть аж до 16 січня, а далі чемпіонська гонка в усіх чотирьох лігах буде поновлена.

Щоправда, під час невеличкої відпустки на справжніх фанатів футзалу чекає традиційний Новорічний турнір за участю всіх футбольно-футзальних зірок, що відбудеться орієнтовно в ОДЮСШ з 26 по 28 грудня. В ці ж дні будуть зіграні матчі чемпіонату Рожищенського району, який щорічно відбувається в СК «Арена Спорт» напередодні новорічних свят. Також для всіх аматорів, які цього сезону виступають у Другій та Першій лігах обласної першості (або взагалі не беруть участь в змаганнях) запланований дводенний експрес-турнір «Футзальна коляда».

Не залишаться без улюбленої гри і школярі, на яких чекають заключні тури старшокласної «Адреналін Ліги» та традиційний різдвяний турнір для школярів у міксті, коли зіграють збірні шкіл, створені з хлопчиків та дівчат. Цікавий формат, що був випробуваний минулого року.

А найближчі суботні матчі почнуться протистояннями 5-го туру в Другій лізі. Команди роблять все можливе аби в гарному настрої піти на канікули. Найбільш цікавим має стати поєдинок в неділю коли на майданчик СК «Арена Спорт» вийдуть лідери «Жовтого» дивізіону «Вікторія-Камазік» та «Надія-2». Перемога в цій грі кожному із суперників практично гарантує чемпіонство на відбірному етапі.

Майже всі матчі 4-го туру Першої ліги відбудуться в суботу 20 грудня. Лише «Опера» з «Модерн-Експо» зіграють у неділю. Центральним же поєдинком слід вважати двобій ФК «Олика» - «Волиньагротех-2».  Господарі лідирують у чемпіонаті зі стовідсотковим результатом, а фарм-клуб «Волиньагротеху» відстає лише на два пункти. Також на відстані перемоги у турнірній таблиці розтушувалися відразу чотири колективи - «Стелла», «ДжеРост», «Ласка-2» та «Луцьктепло», котрі за любки готові очолити лідерську гонку у лізі.

Вища ліга також зіграє свої четверті матчі, після яких в турнірній таблиці цілком вірогідно можуть відбутися зміни. Ківерцівський «Колос» прийматиме у статусі господарів лідера - луцький «Вотранс-2», який набрав ходи і не знає очкових втрат. А другій лідер - «ПАККО» завітає до «Динамо», яке цього сезону демонструє потужну гру і не приховує своїх амбіцій щодо чемпіонства.
Непогані умови для турнірного ривка у «Торпедо» та «Камаз-Агро». Але, якщо першим слід уважно підійти до поєдинку з аутсайдером - ФК «Мар'янівка», то на острожецьку команду чекає гарно укомплектований ФК «Магніт», якому явно бракує очок на турнірній дистанції.
Також у турі в неділю 21 грудня зустрінуться сусіди за турнірною таблицею. Спочатку «Мідас-Трейд» зіграє з «Атлетиком», а пізніше бронзовий призер турніру «Дружба без кордонів» луцький «Ніко Ветеран-Лучеськ» зустрінеться з «ЛСТМ», котрий займає у чемпіонаті дещо не прогнозоване місце. Виграють в цій ситуації вболівальники, на яких чекає чимало цікавих поєдинків.

Суперліга закінчує перше коло. Боротьба за медалі вся попереду. Вже у суботу в центральному матчі 5-го туру відбудеться луцьке дербі. В ролі господарів виступатимуть гравці «Вотрансу», які на відміну від решти учасників гіркоти поразки ще не відчували, хоча в кількох зіграних поєдинках рятувалися від негативного результату на останніх секундах. В формальні гості до підопічних Юрія Волошина завітає «злий» колектив «Волиньагротеху», який в попередній зустрічі поступився принциповому супернику хорівській «Надії». Ціна перемоги в анонсованому матчі всім зрозуміла і на глядачів чекає цікаве дійство.

Свій домашній матч проти рівненського «Комфорт-Сервісу» ковельський «Аперкот» проведе у Луцьку. Третя позиція у турнірній таблиці дозволяє ковельчанам підходити до гри з позицій сили, але і рівненчани бажають на оптимістичній ноті закінчити першу половину чемпіонату. Чи вдасться «Аперкоту» пробити захисні порядки суперника і не пропустити контрвипад? Питання, відповідь на яке можна отримати у неділю.

Закінчиться Суперліга у сезоні 2014 року матчем між «Надією» та «Куражем». Чи зможе дебютант своїм кадровим потенціалом щось протиставити діючому чемпіону в очній зустрічі стане відомим 21 грудня о 15.30 коли пролунає стартовий свисток. Відступати горохівчанам нема куди - пів дистанції вже позаду.


Графік ігор на 20--21 грудня                                          Календар ігор :
20 грудня (субота)
Друга ліга. 5 -й тур

10.00   ВОДТРК  - Камазік-2
10.55   Теремно-Хліб - Агромат
11.50   Колос-2 - ПроДо-2
12.45   Ласка-3 - Автомобіліст

Перша ліга. 4-й тур                                        
 13.40   ФК Славія - Ласка-2
14.35   ФК Олика - Волиньагротех-2

Суперліга. 5-й тур
15.30   Вотранс - Волиньагротех

Вища ліга. 4-й тур

16.30   Торпедо - ФК Мар'янівка
17.25   Камаз-Агро - ФК Магніт   
18.20   Динамо - ПАККО

Перша ліга. 4-й тур                                                                                                       
19.15   Стелла - Бренд Груп
20.10   ПроДо - ДжеРост                                                                           
21.05   Олімп - Луцьктепло

21 грудня (неділя)
Друга ліга. 5-й тур
09.00   Ромстал - Метеор
09.55   Штурм Гімназія № 4 - Титан
10.50   СК Блудів - Гірка Полонка-ЛНТУ
11.45   КАІС+ДЮСШ-2 - АФК Зимне
12.40   Вікторія-Камаз - Надія-2

Вища ліга. 4-й тур  
13.35  Колос - Вотранс-2    

Суперліга. 5-й тур
14.30   Аперкот - Комфорт-Сервіс
15.30   Надія - Кураж     

Вища ліга. 4-й тур                                                                                                  
16.30  Мідас-Трейд - Атлетик  
17.25  Ніко Ветеран-Лучеськ - ЛСТМ                                                                         

Перша ліга. 4-й тур 
18.20  Опера - Модерн-Експо                                                                                             

Друга ліга. 5-й тур 
19.15   Нова лінія - ФК Нововолинськ

Немає коментарів:

Дописати коментар