понеділок, 27 квітня 2015 р.

 Порадіємо разом з ФК "Липно"!
 
Хлопці стали переможцями турніру, присвяченого пам'яті Героя Небесної Сотні Івану Тарасюку, що відбувся цієї неділі в Олиці.

 В першому матчі 1/2 фіналу зустрілися команди з Ківерець та Липно. До останньої хвилини суперники зберігали для глядачів інтригу. Всі вже чекали на серію пенальті, та за хвилину до свистка ківерчани пропустили вирішальний м'яч. 1:2 - на користь ФК "Липно".

Друга півфінальна пара: Олика - Цумань (рахунок 3:1). В першому таймі цього матчу явного переможця ніхто назвати не міг. При рахунку 1:1, дві прикрі помилки цуманського воротаря відправили його команду боротися за третє місце з ФК "Колосом".
І в цій грі ФК "Цумань" поступився, зігравши з колосівцями 0:3.
Певно ніхто не заперечуватиме, що фінал турніру вдався! Хоча за два тайми команди не порушили спокій воріт один одного та післяматчеві пенальті потішили усіх. Чи то фортуна, чи інші вищі сили були цього дня на боці ФК "Липно"!
Відразу по закінченню матчу розпочалося нагородження. Індивідуальні нагороди отримали: Кращий бомбардир - Лищук Віталій ("Колос");
Кращий гравець - Літвінцов Андрій (ФК "Олика");
Кращий воротар - Гусак Сергій (ФК "Липне").

 Крім кубків від Олицької селищної ради, команди отримали й спортивний інвентар від відділу молоді та спорту РДА та Федерації футболу Ківерцівського району, а також приємні сюпризи чекали на переможців від гостей турніру - головний редактор Згоранець Олександр Олександрович, редактор відділу спорту Флішаровський Роман Олександрович та ветеран футболу, колишній гравець "Торпедо" і "Волинь" (Луцьк) Кльоц Микола Володимирович.
Пам'ять про молодого олицького воротаря Івана Тарасюка, що загинув від куль снайпера на Майдані, житиме ще довго. Адже хлопці з його рідної команди та односельчани своїм ентузіазмом та підтримкою й надалі нагадуватимуть нам про подвиг цього юнака та його побратимів з Небесної Сотні.

Немає коментарів:

Дописати коментар