понеділок, 14 березня 2016 р.

"Колос" (Ківерці) - 

знову перші!


 13 березня відбулась фінальна частина змагань з міні-футболу за програмою обласних сільських спортивних ігор Волині Всеукраїнського ФСТ "Колос", присвячених 25-річниці Незалежності України та ХХХІ літнім Олімпійським іграм.

Фіналістів з Ковеля, Ратно, Ківерець та Горохова приймали в спортивному залі Ковельської ДЮСШ, де серед запрошених були заступник голови ОДА Сергій Кошарук, голова обласної ради ВФСТ «Колос» АПК України, Заслужений працівник фізичної культури та спорту України Анатолій Кліш, завідуючий відділом фізичної культури та спорт Ковельської РДА Ігор Ювченко, майстер спорт міжнародного класу, учасник Олімпійськх ігор в Атланті Андрій Булковський. 
За жеребом ківерчанам довелося спочатку протистояти господарям майданчика. Перший тайм пройшов повністю під їхнім контролем - 4:1. Та вже в другому - ковельчани опанували себе і зрівняли рахунок.
 Аби стати першими "Колосу" були потрібні дві перемоги. У грі з представниками Горохівського району вони також повели. Табло показувало 3:0 на їхню користь. Та за мить гру у свої руки взяли суперники, які знову ж зрівняли рахунок. Гол Михайла Зайчука на останніх хвилинах врятував команду від чергової нічиї.
Останній матч став справжнім фінальним поєдинком, в якому вирішувалося остаточне розміщення команд у турнірній таблиці. Ківерчани знову забили першими, далі Ратно урівноважили шанси, зробивши рахунок 1:1. Паніки та  бурхливих емоцій вистачало на полі до фінального свистка, який все ж зафіксував переконливу перемогу колосівців - 5:2. 
Відзначимо й несамовиту гру вихованця ківерцівського футболу Олександра Батрака. З 15 забитих м'ячів того дня в його арсеналі аж 9! Він і став кращим гравцем турніру. 
Переможці та призери змагань нагороджені кубками, грамотами та медалями.
Як зазначив голова Федерації футболу ківерцівського району Юрій Ващук, знаково, що матчі відбувалися 13 числа, адже воно є щасливим для команди. Саме 2013 рік свого часу був дуже сприятливим для ківерчан в плані перемог. Того ж року, вони також стали чемпіонами змагань з міні-футболу за програмою обласних сільських спортивних ігор Волині Всеукраїнського ФСТ "Колос".
Що ж, віримо що й 2016 рік надовго запам'ятається футбольним фанам ківерцівського "Колосу".


Немає коментарів:

Дописати коментар