четвер, 1 грудня 2016 р.

Нагороди кращим

Днями, у Центрі Дитячо-юнацької творчості, відбулося нагородження призерів Чемпіонату району з футболу. Цьогоріч змагалося 17 команд: 9 - у Вищій та 8 - у Першій лізі. 


Ще до закінчення змагань у Вищій лізі з дистанції зійшло дві команди  - минулорічні
чемпіон та срібний призер ФК "Атлетік" (Цумань) та ФК "Дубище". Відірвавшись на 6 очок вперед, переможцем Чемпіонату став ФК "Колос", другу сходинку посіла команда з Прилуцького, оличани закріпили свій минулорічний результат, ставши третіми.

У Першій лізі, з розривом у два очки, перемогу святкували Хорлупи, новачки цього сезону ФК "Дублери" (Ківерці) отримали срібні нагороди, бронза дісталася Дідичям.

Обрали й найкращих спортсменів у Вищій та Першій лігах відповідно: Кращі голкіпери -  Валентин Бондарєв (ФК "Колос") та Владислав Бубало (ФК "Дідичі"); Кращі бомбардири - Олег Шахраюк (ФК "Олика") та Олег Яцюк (ФК "Хорлупи"); Кращі гравці - Олександр Шитов (ФК "Прилуцьке") та Павло Шмига (ФК "Дублери").

Федерація футболу Ківерцівського району на чолі з її головою Юрієм Ващуком нагородила й тих, хто підтримував місцеві команди та Чемпіонат району загалом, а саме: підприємців Олександра Величка, Сергія Гетманчука та Ігоря Дмитрука, завідувачку сектором у справах  молоді та спорту РДА Марію Хазанюк та заступника мера Ківерць Ольгу Поліщук,
кращих суддів району Володимира Оришкевича, Анатолія Моторного та Віталія Лищука, заступників голови федерації Олега Біднюка та Андрія Клепака, прес-аташе федерації Анастасію Заболотну.
Сподіваємося, що наступний Чемпіонат об'єднає ще більше спортсменів та глядачів.



Немає коментарів:

Дописати коментар