неділю, 29 січня 2017 р.

Переможці отримали нагороди

Вчора, 28 січня, відбулися фінальні матчі Чемпіонату району з міні-футболу сезону 2017 року. 

Володар першого місця у Вищій лізі був вже відомий - минулорічний чемпіон "Колос" (Ківерці). А от, щоб дізнатися решту призерів, довелося чекати результату фінального матчу між командами Олика та Прилуцьке. Останні, маючи численну перевагу, відразу вирвалися вперед. Оличани зуміли відігратися та відсутність замін все ж далася взнаки. Тому Прилуцьке святкувало перемогу та срібло Чемпіонату. Бронза поїхала у Липно.  Кращим гравцем Вищої ліги став Олександр Батрак ("Колос"), кращим бомбардиром - Дмитро Медунецький (Прилуцьке) та кращим голкіпером - Микола Пашинський (Липно).


В Першій лізі також не все було просто. Претендентами на перше місце були Колос-2 та Цумань-1. Обидві команди, маючи лише по одній поразці, сподівалися на помилку свого суперника. Матч Цумань-1 - Цумань-2 пройшов без несподіванок, перемогу здобули цуманчани з першої команди, Колосу лишалося здолати Цумань-2 та піднімати кубок переможця, адже в особистих зустрічах у них була перемога над Цуманем-1. Через перебір фолів та дві червоні картки у противника Цумань-1 міг перехопити ініціативу та Колос-2 був рішуче налаштований здобути своє перше золото в районних змаганнях. У підсумку - 6:2 на користь колосівців. За третє місце боролися Дідичі та команда, що в останній момент долучилася до змагань - Вишнів. Було багато емоцій та голів - 10:6 за Вишневом. В цьому матчі Тарас Супрунець сім разів поцілив у ворота суперника й став кращим гравцем Першої ліги, забивши 17 голів, кращим бомбардиром став Юрій Федосенко з Цумань-1 та статуетку кращого голкіпера отримав Олександр Краснопера з Колос-2.
Шкодуємо, що кілька команд, з тих чи інших причин, відмовилися догравати у Чемпіонаті. Й тішимося, що район побачив нові юні обличчя. Чекаємо нових баталій у Кубку району, що відбудеться незабаром.

Немає коментарів:

Дописати коментар