понеділок, 22 травня 2017 р.

Олицький турнір - олицький переможець!


Вчора, 21 травня, відбулися фінальні матчі Турніру присвяченого пам'яті Героя Небесної Сотні Івана Тарасюка.

    Нарешті, з четвертої спроби, оличани, організатори турніру, святкували перемогу,
хоча перший матч з Дерно ледь не став останнім для команди в цьогорічних змаганнях. Забивши перший гол, ФК "Олика" зуміла пропустити тричі! Вже в другому таймі вони
перейняли ініціативу і зрівняли рахунок, потім знову пропустили і знову зрівняли і.... все ж спіймали фортуну за хвіст та вибороли право змагатися за перше місце!
    Їх візаві визначався у парі Хорлупи - Дубище. Певно глядачі після видовищного попереднього матчу чекали таких емоцій і від цих команд та, на жаль, гра виявилася скупою на моменти. Дубищани дві свої атаки реалізували у голи. Зі штрафного, в кінці матчу, Хорлупи зрівняли рахунок, так і не наздогнавши суперника.
  Тож на третє місце претендували Дерно та Хорлупи. Останні, видно розігравшись, відразу зі свистком почали атакувати ворота опонента. А от  дернівчани після гри з Оликою, здавалося, втратили сили. Тільки на прикінці матчу їм вдалося вирвати нічию - 2:2 і подарувати собі шанс у вигляді серії пенальті. Перші спроби командних пенальтистів були вдалими, далі обидва голкіпери зуміли відбити по два удари суперника. Один з гравців Дерно травмувався під час матчу і вирішальний пенальті довелося здійснювати воротарю. На жаль, він став фатальним для дернівчан. Хорлупи, що лише вдруге беруть участь у цьому турнірі, стали бронзовими призерами!
  І два слова про фінал: Олика - чемпіон!
  Кращим воротарем турніру став Олександр Бортнік (Хорлупи), кращий гравець - Дмитро Лінник (Дубище), кращий бомбардир - Олег Шахраюк (Олика), Петро Оксенчук видав найкращий і вирішальний пас (Олика). Кращими гравцями у своїх командах стали: Юрій Лінник (Дубище), Олег Яцюк (Хорлупи), Олег Сілюк (Дерно), Дмитро Кутецький (Олика).
 Призери були нагороджені кубками, грошовими преміями, які зумів зібрати у спонсорів батько загиблого на Майдані Івана Тарасюка (500 грн, 1000 грн, 2000 грн) та м'ячами від Федерації футболу Ківерцівського району.

  Українська земля лишилася такого світлого, щирого й сміливого сина, як Іван Тарасюк. На щастя, є люди, які довгі роки пам'ятатимуть і шануватимуть пам'ять свого Героя. Батьки пишалися своїм сином, а тепер відчувають гордість за десятки молодиків, які щороку в Олиці грають у футбол на честь їхнього Іванка.

Анастасія Заболотна.



Немає коментарів:

Дописати коментар