неділю, 28 січня 2018 р.

Чемпіони відомі!


Чемпіонат Ківерцівського району з міні-футболу серед сільських, селищних та міської рад 2018 року завершено!

27-28 січня відбулися фінальні матчі змагань. Імена переможців у першій лізі стали відомі після матчу фаворитів: Башликів та Дублерів (Ківерці). Останні, залучившись підтримкою рідних стін, здолали суперника з рахунком 7:3. Цим і забезпечили собі омріяне перше місце, Башлики та Дерно розділили друге та третє місця відповідно. Кращим голкіпером став Олександр Краснопера (Дубрери), кращим бомбардиром Сергій Ліщук (Башлики) та кращим гравцем - Дмитро Гапонюк (Дублери).


У вищій лізі також не все було так зрозуміло з переможцями. Найвигідніше становище було у Колоса (Ківерці), який в своєму активі мав усі перемоги та одну нічию. Та у грі з Бороховим ледь не похитнув своє становище в турнірній таблиці, зумівши лише на останніх секундах вибороти перемогу 6:5. Тож Колос отримав золото змагань, срібло у Олики та бронзу з собою забрав Цумань. Кращий бомбардир вищої ліги став Іван Бандура (Прилуцьке), кращий гравець - Юрій Чепура (Колос) та кращий голкіпер - Дмитро Салєй (Борохів).
Команди отримали грамоти, кубки, м'ячі. І вже наступних вихідних продовжуватимуть боротися за нагороди уже в рамках Кубку Ківерцівського району з міні-футболу 2018 року!






Немає коментарів:

Дописати коментар