середу, 21 березня 2018 р.

З КРЕМЕНЦЯ З НАГОРОДАМИ

17-18 березня у місті Кременець Тернопільської області відбувся ювілейний 25-й турнір з футболу серед ветеранів, присвячений пам'яті Заслуженого журналіста України Михайла Баліцького.

Команду "Ветеран" (Ківерці), як переможця Міжнародного турніру з міні-футболу на Кубок воєводи Люблінського, що проходив у місті Томашув-Любельський у лютому, було запрошено вперше.

У Кременці зібралося 11 команд (в останній момент від участі у турнірі відмовилися представники Польщі) з Тернопільської, Волинської, Хмельницької, Київської, Рівненської, Черкаської областей. Ківерчани відразу показали характер та, не програвши жодної гри (три перемоги та нічия), вийшли з своєї групи з першого місця. Їх суперником у півфіналі стала команда "Ветеран-Лучеськ", тому тернопільські глядачі мали змогу побачити захопливе Волинське дербі. Емоцій та переживань було багато, як у гравців, так і вболівальників. З перевагою в один гол Ківерці здолали свого позиційного суперника! У фіналі вони зустрілися з неодноразовим переможцем цього турніру командою "Агропродсервіс" з Тернополя. З рахунком 3:1 "Ветеран" (Ківерці) поступився досвідченим тернопільчанам, здобувши таким чином срібні нагороди. Бронзовий кубок також відправився на Волинь з ветеранською командою з Луцька.
Це не єдиний здобуток ківерчан: голова Федерацій футболу Ківерцівського району Юрій Ващук удостоївся звання кращого гравця турніру!
Команда висловлює щирі слова вдячності меру Ківерець Володимиру Жгутову та його заступнику Ользі Поліщук, які вкотре повірили у їхні сили та надали підтримку.

Немає коментарів:

Дописати коментар