понеділок, 23 липня 2018 р.

Ми приїхали, щоб перемогти!


20-21 липня у селищі Шацьк відбувся "Кубок Світязя" з пляжного футболу, присвячений пам'яті одного із засновників цього турніру, першого президента Асоціації пляжного футболу Волині -  Адальберта Корпоная.

Тими ж днями, за кілька кілометрів від озера Чорне, у селі Світязь було організовано  той же турнір: з ідентичною назвою і навіть кубком, але з іншими організаторами.


Першим "Кубком Світязя", вже восьмий рік підряд, опікується Федерація футболу Волині. Разом з Шацькою районною Федерацією футболу, Шацькою районною радою та Шацькою селищною радою-ОТГ було оголошено про одну з найочікуваніших літніх подій для усіх спортсменів Волині. Свою участь попередньо підвердило 10 команд, серед них - "Колос" (Ківерці).
Організаторами та спонсорами другого турніру стала Федерація пляжного футболу Волині, Шацька райдержадміністрація, "Юкон Продтрейд"та торгова марка "Квас Тарас".
Колосівців, що прибули до Шацьку, чекав сюрприз - крім них на офіційному відкритті було лише три команди: Шацьк, Згорани та Мельники. Довелося змінювати формат змагань: замість двох груп грали у два кола. Як підсумок, ківерчани закінчили змагання без жодної поразки, ставши володарями "Кубку Світязя" у Шацьку. Крім того, наш Сергій Піддубний, забивши 18 голів, став кращим бомбардиром.
То який же турнір треба вважати автентичним? Що буде наступного року? І чи такі футбольні суперечки не перетворять улюблений турнір на ще один привід показати "хто зверху"?

Більше фото ТУТ

Немає коментарів:

Дописати коментар