понеділок, 30 липня 2018 р.

У півфіналі...


Вихідними відбулися матчі Кубку району з футболу 2018 року. 

В суботу ківерцівські футболісти на виїзді зіграли пропущений матч з Тростянцем. Гості ніби й контролювали м'яч та довго не могли поцілити у ворота суперника й здобути комфортний для себе рахунок. Все ж, навіть після вимушеної заміни воротаря на польового гравця, Колос зумів пройти до наступного етапу змагань. 3:6 - таким було закінчення зустрічі.

Наступного ж дня, ківерчани у Холоневичах виборювали право опинитися у півфіналі Кубку. 
Після першого тайму рахунок 2:1  дав надію господарям та добряче полоскотав нерви колосівцям, які, в першій половині матчу рідко влучали в ствір воріт. Другий тайм був зовсім протилежним: Холоневичі пропустили два швидкі голи й до кінця матчу вже не збільшили арсенал своїх забитих м'ячів. Колос навпаки відзначився ще чотири рази. 2:7 - зафіксований арбітром результат.
Центральний матч туру, в якому оличани приймали команду Башликів завершився перемогою останніх - 0:2. До півфіналу дійшов ще один представник вищої ліги - команда Цумань, перемігши в один гол (2:3) Дерно. А команду Муравища покинула фортуна: м'яч влучав і в стійку, і в поперечину, і в голкіпера та не у сітку противника. Прилуцьке поїхало додому з впевненою перемогою - 0:4.

В неділю, 5 серпня, вже дізнаємося імена фіналістів, які на День Незалежності змагатимуться за головний приз!

Немає коментарів:

Дописати коментар