понеділок, 15 жовтня 2018 р.

Осінь. Футбол. Кубок. 

(+Відео)

Вчора, у День Покрови, Української Повстанської Армії та День захисника, на майданчику зі штучним покриттям у м. Ківерці відбувся осінній Кубок району з міні-футболу.

На жаль, команда з Дерно повідомила, що не буде брати участь у змаганні. Тому до команд з Тростянця, Прилуцького, Муравищ, Дублерів (Ківерці) та Ветеран (Ківерці) в останній момент приєднався Колос.

За жеребкуванням усі три ківерцівські команди опинилися в одній групі. Вихід у півфінал пророкували Ветеранам та старшим колосівцям, однак дублюючий склад показав характер у першій же грі, обігравши ветеранів з рахунком 4:3. Колос здобув впевнену перемогу над двома своїми суперниками у групі, таким чином, вийшовши з першого місця й забезпечивши другу сходинку Дублерам.

Перший матч у групі А між Муравищем та Прилуцьким закінчився нічиєю - 2:2. Муравище не змогло здолати й наступних суперників з Тростянця. Команда Прилуцького, обігравши тростянецьких футболістів, забезпечила собі перше місце у групі, а своїм візаві - друге.

Найцікавіше розпочалося у півфіналах. Дублери, після невдалої гри з Колосом, здавалося втратили віру у свої сили. Цим скористалися хлопці з Прилуцького: атака за атакою, і їм вдається отримати вагому перевагу у два м'ячі. Та як відомо, у футболі все швидко змінюється. Гол дублюючого складу ківерцівської команди дещо змінив хід гри. Та гості міста впоралися: забили втретє. На останніх хвилинах Дублери знову повертають інтригу, зробивши рахунок матчу 3:2. Та свисток арбітра повідомляє, що у фіналі Прилуцьке.

У другому півфіналі де жа вю. Ківерцівська команда поступається Тростянцю з тим же рахунком 2:0. Кілька наступних хвилин матчу перевертають його хід повністю: Колос поцілює у ворота суперника тричі і вже бачить себе у завершальній стадії змагань. Але команда з Тростянця бориться до останнього і за кілька секунд до завершення зрівнює рахунок. Долю команд вирішили пенальті: завдяки сейву ківерцівського голкіпера Колос продовжує свою боротьбу за Кубок.

До фіналу команди витратили майже всі свої сили та фарт. Прилуцьке мало кільканадцять чудових моментів аби відкрити рахунок у матчі, та це зробили ківерчани. Свою перевагу в один гол вони зберігали до кінця матчу, і лише перед фінальним свистком ще раз поцілили у ворота суперника.

Таким чином, остання заявлена команда змагань посіла першу сходинку. З привітальним словом до спортсменів звернулася заступник міського голови Ольга Поліщук, яка й вручила грамоти учасникам та кубки фіналісту й переможцю.













































Немає коментарів:

Дописати коментар