середу, 30 січня 2019 р.

Кубок району не покинув Ківерці!


27 січня в приміщенні Ківерцівської ДЮСШ відбувся Кубок району з футзалу.

На жаль, кількість команд суттєво зменшилася в порівнянні з Чемпіонатом. Дідичі в останній момент повідомили про невиїзд, тому перший півфіналістом автоматично став Цумань. Та все ж,
вболівальники мали на що подивитися.
От наприклад, у першому матчі команди відзначилися 21-м влучним попаданням у ворота! Так гучно ківерцівський "Колос" та  "Хорлупи" розпочали змагання. Хорлупівці, які невдало розпочали матч, наприкінці зустрічі ледь не дотиснули ківерчан. Та матч закінчився з рахунком 12:9 на користь господарів майданчика.
У другому протистоянні зустрілися  команда "Ветеран" (Ківерці) та Борохів. Переміг досвід - 5:2.
В парі ДЮСШ (Ківерці) - Башлики також поступилася молодь - 1:8.
Таким чином, до півфіналів дісталися Колос - Цумань та "Ветеран" - Башлики. 
Перша пара не показала звичного для глядача протистояння ківерчан та цуманчан. Господарі без проблем здолали суперника з рахунком 12:2. А от другий матч подарував набагато більше емоція, як командам, так і їх вболівальникам. 7:7 - такий рахунок був після фінального свистка. Впродовж усього матчу команди наздоганяли один одного, і коли, здавалося, що "Ветерани" вже не відпустять свою перевагу - Башлики одним влучним ударом переманили фортуну на свій бік. Вона посміхнулася їм й у серії післяматчевих пенальті 1:3 - і Башлики у фіналі. Певно така насичена гра забрала усі сили гостей, тому "Колосу" вони забили тільки 2 м'ячі, пропустивши від них аж 8! Кубок району не покинув Ківерці!
Відразу після матчу відбулося нагородження переможців та призерів кубкових змагань та Чемпіонату району з футзалу 2019 року. Кращим гравцем в Вищій лізі став Андрій Ковальчук (Прилуцьке), кращий голкіпер - Олександр Батрак (Колос), кращий бомбардир - Юрій Піддубний (Липно). У Першій лізі кращим гравцем визнано Ярослава Шморгуна з Хорлуп, кращий голкіпер - Дмитро Лінник (Башлики), кращий бомбардир - Микола Пилипюк (Дідичі).
Вища ліга переможці: 1 місце - Колос, 2 - Прилуцьке, 3 - Ветеран. Перша ліга - 1 місце - Башлики, 2 - Хорлупи, 3 - Дідичі. Команди-переможці отримали грамоти, Кубки та м'ячі.
Відео кубкових матчів - незабаром!

Немає коментарів:

Дописати коментар