вівторок, 2 травня 2017 р.

Колос втретє стає володарем Кубку Федерації району


Вчора, 1 травня, відбувся фінал Кубку Федерації Ківерцівського району 2017 року. Цього матчу чекали усі, адже протистояння Олики та Ківерець завжди знаменує цікавий матч для глядачів. Й цього разу не обійшлося без інтриги.


Оличани до гри підготувалися як ніколи: на розминці їх було аж двадцять троє, до того ж вони  підсилилися за рахунок досвідчених та знаних гравців нашої області. Їхню самовіддачу та бажання перемогти глядачі оцінили з перших хвилин матчу, адже Колосу рідко вдавалося виходити зі своєї половини поля. В результаті, рахунок був 0:2 на користь гостей. Аж на 45 хв колосівець Орест Оришкевич забив, як-то кажуть, гол у роздягальню, чим довів, що це ще не кінець.
Другий тайм розпочався зі взяття воріт Колоса. Оличанин Сергій Подгуска закріпив перевагу своєї команди. Здавалося при рахунку 1:3 ім'я переможця вже відоме. Та капітан Ківерець Олександр Ващук, після подачі зі штрафного, головою перевів м'яч у дальній кут воріт суперника. Нічию ж ківерчанам подарував майстер спорту, футзаліст Сергій Піддубний, До останніх хвилин матчу глядачі чекали на серію пенальті, і це було б логічним завершенням супер матчу, якби не влучний удар Юрія Чепури, який став герооєм ківерцівської команди. У підсумку - 4:3 на користь Колоса, який втретє поспіль стає Володарем Кубку Федерації футболу Ківерцівського району.








Немає коментарів:

Дописати коментар