четвер, 11 грудня 2014 р.

«Дружба без кордонів» та обласний чемпіонат

Субота 13 грудня буде насичена футзальними подіями. З самого ранку візьме старт традиційний передноворічний турнір серед ветеранів віком 35 років і старші «Дружба без кордонів». Вісім колективів з України, Польщі та Білорусі поведуть боротьбу за головний трофей змагань.

Дванадцять відбірних матчів та кубкова частина турніру, починаючи з 1/2-ої , триматимуть у напрузі глядачів протягом цілого дня. А родзинкою суботніх футзальних перегонів у Луцьку стане центральний матч 4-го туру Суперліги між лідером - луцьким «Волиньагротехом» та діючим чемпіоном Волині хорівською «Надією». Цікаво, що кілька ветеранів з команди Віктора Ревка у суботу встигнуть зіграти за обидва склади «Надії». І в усіх поєдинках перед футзальними ветеранами та їх молодими партнерами (в грі з лучанами саме на них ляже головне навантаження) стоїть завдання максимум - тільки перемога. У пам'яті волниських вболівальників залишилися гарні згадки про минулорічні баталії між непоступливими суперниками. Очікуємо і цього разу побачити гру високої якості.


Паралельно з луцьким поєдинком відбудеться гра в Ковелі, де місцевий «Аперкот» прийматиме дебютанта елітного дивізіону горохівський «Кураж». Особливості місцевого майданчика та підтримка рідних трибун - безумовний плюс до активів ковельчан. Але в цьому матчі команді господарів не зможуть допомогти лідери «Аперкоту» Іван Данилюк, Роман Кузьміч та Сергій Чапко, котрі відбувають дискваліфікації за вилучення у попередній грі. Розпочнеться поєдинок, так само як і в Луцьку, о 14.00.

 «Рівне - Луцьк» - гарантована афіша для футбольних вболівальників. Не стане виключенням і матч 4-го туру Суперліги між «Комфорт-Сервісом» та «Вотрансом», в якому в якості господарів майданчика виступить колектив з сусіднього обласного центру. Суперники посідають третю та другу сходинки в турнірній таблиці та надзвичайно серйозно готуються до поєдинку, що може вплинути на стратегію чемпіонської гонки. Гра розпочнеться в неділю о 17.30.

На неділю 14 грудня заплановані ігри третього туру Вищої ліги. Всі дванадцять команд зіграють календарні матчі, починаючи з 12.00. Розпочнуть тур ківерцівський «Колос» та «Мідас-Трейд» з обласного центру. Далі на майданчику з'являться «ПАККО» та «Атлетик». Поєдинок лідерів чемпіонату «Вотранс-2» та «Камаз-Агро» винесений на 13.50 має визначити ступень чемпіонських амбіцій обох суперників. «Мар'янівка», яка у кубку здобула довгоочікувану перемогу, спробує продовжити вдалу гру в поєдинку з міцним «Динамо». Суперники минулого сезону двічі зустрічалися в Суперлізі і в обох випадках вікторію святкували динамівці. Футбольний клуб «Магніт» поміряється силами з «Ніко Ветеран-Лучеськ», а «ЛСТМ» спробує взяти очки у протистоянні з «Торпедо». Цим поєдинком закінчиться 3-й тур Вищої ліги.

Закінчиться футзальний вік-енд перенесеним матчем 5-го туру Другої ліги «Вопак-ПАККО» - «АДФК». Лідер «Білого» дивізіону - команда волинської гуртівні перевірить на міць представників Асоціації дворового футболу Ківерець, котрі поки що посідають шосту сходинку у турнірній таблиці.


Графік ігор на 13-14 грудня:

13 грудня (субота)
Міжнародний турнір серед ветеранів


«Дружба без кордонів»
09.00  Ніко Ветеран-Лучеськ - Колос
09.30  Надія - АФК Володимир
10.00  Адамс - Лео Сіті
10.30  Чорне море - Гурнік
11.00  Колос - Лео Сіті
11.30  Урочисте відкриття турніру
12.00  Гурнік - Надія
12.30  Адамс - Ніко Ветеран-Лучеськ
13.00  АФК Володимир - Чорне море

Суперліга. 4-й тур   
14.00  Волиньагротех - Надія                         (Луцьк, СК «Арена Спорт»)                                                                                      
14.00  Аперкот - Кураж                                     (Ковель, ДЮСШ)

Турнір «Дружба без кордонів»                                                                                                    
15.00  Колос - Адамс
15.30  Чорне море - Надія
16.00  Ніко Ветеран-Лучеськ - Лео Сіті
16.30  АФК Володимир - Гурнік
17.00 - 19.00 Півфінали та Фінал

14 грудня (неділя)
Вища ліга. 3-й тур                                                                                                            
12.00  Колос - Мідас-Трейд    
12.55  ПАККО - Атлетик                                 
13.50  Вотранс-2 - Камаз-Агро
14.45  Мар'янівка - Динамо
15.40  ФК Магніт - Ніко Ветеран-Лучеськ
16.35  ЛСТМ - Торпедо

Суперліга. 4-й тур                 
17.30 Комфорт-Сервіс - Вотранс

Друга ліга. 5-й тур                                                                                                                
18.30  Вопак-ПАККО - АДФК

Джерело: http://www.amfv.com.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар