вівторок, 16 грудня 2014 р.

Вища ліга. Матчі вихідних не розчарували

Вища ліга вносить корективи у турнірній таблиці - є перші розчарування, сенсації та несподіванки. Практично всі команди, крім «серійної Мар'янівки» мають очкові здобутки і відповідно продовжують боротьбу за призові місця першості. Лідерство зі стовідсотковим результатом після трьох турів захопили «Вотранс-2» та «ПАККО», яким у спину дихають «Динамо», «Торпедо» та «Камаз-Агро».
Дещо дивно бачити в нижній частині турнірної таблиці «Колос», «ЛСТМ», «Ніко Ветеран-Лучеськ» та ФК «Магніт», які укомплектовані досвідченими виконавцями. Проте вся боротьба ще попереду. В неділю ж відбувалися лише поєдинки 3-го туру.


Колос - Мідас-Трейд - 2:4
Перший тур третього туру відкривали цікаві суперники. Ківерчани уже мали залікові пункти, а підопічні Юрія Павельчука тільки мали надію ними поживитися. Попри рівну боротьбу першими відкрили рахунок червоно-сині - Олександр Грицюк вдало реалізував шестиметровий удар.
Другий тайм розпочався із курйозного автоголу Богдана Веремка, котрий, відчувши провину повів за собою команду будь-що відігратися. На 37 хв. саме він сквитав один м'яч, і, здавалося, ото-от буде нічия. Однак гра з п'ятим польовим та нервозність у командних діях призвела до того, що вибиваючи м'яч ківерчани влучили у Віталія Пшоніка, а від нього круглий залетів у ворота. До честі «Колоса» вів боротьбу до кінця і на останній хвилині Михайло Зайчук знову зробив відставання мінімальним. Проте вже на тій же останній хвилині господарі проґавили швидкий контрвипад і Іван Богута встановив остаточний рахунок 4:2. І у турнірній таблиці «Мідаст-Трейд» обійшов ківерчан.

ПАККО - Атлетик - 3:1
Пакківці досить вдало дебютують у вищому дивізіоні. На цей раз їм протистояла досить самобутня та колоритна команда «Атлетик». Гра проходила доволі рівно та нервово і тут свій досвід використав Сергій Чемерис, який несподівано для Олександра Антипенка «пульнув» у нижній кут.
Другий тайм потужніше розпочали смугасті, а відзначилися знову пакківці - Олег Мартин підкараулив та замкнув простріл на дальній штанзі. «Атлетик» пішов із п'ятим польовим, але помилився у центрі поля і все той же Олег Мартин оформив дубль, переправивши м'яча у сітку. Підсолодити гіркоту поразки зумів Станіслав Романов, котрий реалізував дабл-пенальті на останніх секундах зустрічі.

Вотранс-2 - Камаз-Агро - 4:0
У битві за перше місце боротьби не вийшло. Досить швидко Ілля Лящук покарав камазівців за неуважність. Далі продовжувалася боротьба за вибір позиції та за м'яч, у якій підопічні Юрія Волошина демонстрували швидкість та непоступливість.
Другий тайм дещо деморалізований «Камаз-Агро» провів ще гірше першого. Олександр Курінов, Ілля Лящук та Артем Дудік довели матч до переможного кінця та закріпилися на першій позиції турнірної таблиці.

ФК Мар'янівка - Динамо - 2:10
Підопічні Сергія Магери стартували досить прогнозовано, і допоки акліматизовувалися, Олександр Гук вже оформив хет-трик. Матч проходив досить епатажно та сумбурно, утім як завжди за звичним сценарієм для мар'янівського колективу. Динамівці забили 8 голів, ще два собі примудрилися організувати самі картаті. Динамівці у результаті замикають трійку лідерів, а ФК «Мар'янівка» турнірну таблицю.

ФК Магніт - НІКО Ветеран-Лучеськ - 3:3
У цьому матчі зустрілися команди голодні на очкові здобутки, що, в принципі, він і продемонстрував. Гра що називається вдалася. «Магніти» постійно баражували між чужими та своїми воротами, а ветерани, не зважаючи на втому від ветеранського турніру, виглядали досить жваво. Події розвивалися швидко: Леонід Чабан на 9 хв. відкрив рахунок, однак на 13 хв. Максим Лисенко відновив рівновагу. Роман Степанов знову виводить ветеранів уперед за декілька секунд по тому.
Другий тайм розпочався чудовим ударом Максима Лисенка у дев'ятку - без шансів для голкіпера. Альберт Шахов у чергове виводить НІКО вперед. Однак, у ФК «Магніт» бала якась «чуйка», коли вони заявляли Максима Лисенка в останній момент - саме він оформлює хет-трик і в чергове рятує  команду від поразки. До завершення матчу вийти вперед могли як гості так і господарі, але все завершилося бойовою нічиєю та першими заліковими балами.

ЛСТМ - ФК Торпедо - 3:4
Окрасою туру став вечірній поєдинок «зеленкуватих» команд. Все розпочалося досить стрімко, коли Сергій Віхрук відкрив рахунок, Тарас Кабанов його зрівняв. Андрій В'юник вивів ЛСТМ вперед, однак тепер Сергій Віхрук зрівняв.
Другий тайм проходив не менш активно Станіслав Гаврилюк вивів луцьку Копачівку уперед, але Андрій В'юник через хвилину рахунок зрівняв. І коли уже матч котився до нічиєї Сергій Віхрук оформив хет-трик та вивів ФК «Торпедо» на 4 сходинку у турнірній таблиці. Варто зауважити що Сергій міг оформити і покер, але не реалізував дабл-пенальті на останній хвилині поєдинку.

Турнірна таблиця після 3-х турів
М
Команда
І
В
Н
П
М
Р
О
1 Вотранс-2
3
3
0
0
17-7
+10
9
2 ПАККО
3
3
0
0
11-3
+8
9
3 Динамо
3
2
1
0
16-7
+9
7
4 ФК Торпедо Копачівка
3
2
0
1
11-12
-1
6
5 Камаз-Агро
3
2
0
1
7-8
-1
6
6 Атлетик
3
1
1
1
12-9
+3
4
7 Мідас-Трейд
3
1
0
2
7-9
-2
3
8 Колос
3
1
0
2
9-9
0
3
9 ЛСТМ
3
0
2
1
11-12
-1
2
10 НІКО Ветеран-Лучеськ
3
0
1
2
8-14
-6
1
11 ФК Магніт
3
0
1
2
8-10
-2
1
12 ФК Мар'янівка
3
0
0
3
3-20
-17
0



        Джерело: http://www.amfv.com.ua


















































































































Немає коментарів:

Дописати коментар